Project B: Spirituele Fitness

Stichting-HEYOKA doet aan spirituele fitness. De voorkeur hiervoor om het te ¨beoefenen¨ gaat uit naar een locatie in de directe omgeving bij de natuur, gevestigd in een vast hoofd gebouw .
De activiteiten kunnen, afhankelijk van vraag en opkomst ook bij de mensen thuis of op een andere lokatie plaatsvinden.

We gaan een tijdperk tegemoet waarin het materialisme heerst, maar het spirituele is belangrijker. Dit proces is zich als zodanig aan het manifesteren, dat er een sterke behoefte is aan mensen die hier in voorgaan..

Chief-HEYOKA is dan ook de Spirituele leider van dit ¨Hoofd-project¨
Er is inmiddels ook een onderbouw van vele andere mensen die hiermee aan de slag zijn gegaan. Op 1 Mei 2023 Lanceerd Stichting-HEYOKA het Project ¨AHA¨ genaamd dat voor ¨ALTERNATIVE HEYOKA ADVICE ¨ staat. Meer uitleg hierover vindt U terug op het ¨Prikbord¨ van de Home Pagina op deze Website.
¨AHA¨ is dan ook een Sub-Project van het Hoofd Project , ¨Project B : Spirituele Fitness

Alle informatie hieromtrent kunt u krijgen via ons postadres en zal zeer discreet worden behandeld.

Postadres:
Stichting-Heyoka